Vores værdier

Filosofi

Som en del af vores designarv, stræber vi efter at skabe et enkelt og tidløst design, hvor der er fokus på funktionalitet og kvalitet. Vi ønsker at blive værdsat og kendt for vores kompromisløse design. Vi arbejder kun med bæredygtig design og stræber efter den bedste kvalitet. Med mange års erfaring indenfor pur produktion, har vi også et ønske om at være de bedste på markedet.

Værdier

Sej er en familiedrevet virksomheden som værdsætter et familiært forhold til vores kunder og pressen. Vi ønsker at skabe de tætteste relationer i en uformel og afslappet stemning. Vi tror på det bedste i folk og ønsker et professionelt samarbejde med respekt for hinanden og miljøet. Med omtanke på miljøet har vi også valgt at taget det standpunkt, at vi ikke producerer emballage til vores produkter, da det kun er med til at skade naturen.

Materiale

SEJ Designs produkter er fremstillet af såkaldt PUR-gummi, som er polyuretan, et kunststof med gummiets mange gode egenskaber, uden den kendte lugt af gummi. Materialet er gennemtestet, giftfrit og det er fremstillet på en 100 procent miljøvenlig proces. Produkterne formstøbes og føles varm i modsætning til plastic, der er koldt. Derudover har produkterne en silkemat og eksklusiv overflade. Materialet er så stærkt, at man ikke kan slide sine produkter op. Efter som materialet er det samme som man bruges til såler, så er de ligeså slidstærke som et par gode gamle danske træsko. Produkterne tåler op til +120 grader og -40 grader, hvilket vil sige de tåler opvaskemaskine brug samt at stå udendørs vinteren over. Produkterne smitter ikke af, de nemme at rengøre og så ældes de ikke med tiden.