Sorte dækkeservietter fra SEJ Design

Hos SEJ Design kombinerer vi med vores unikke dækkeservietter æstetisk design med funktionalitet. Du kan købe vores praktiske gummi dækkeservietter i flere forskellige former og størrelser, så de passer perfekt til lige netop dit bord.

Vores dækkeservietter kommer i rektangulær, ovale, kvadratisk og runde former. De egner sig både til hverdagen, samt til festlige begivenheder. PUR-gummiet – også kaldt polyurethan – som anvendes i vores sorte dækkeservietter er fremstillet ved brug af en 100% miljøvenlig proces. PUR-gummi har gummiets mange gode egenskaber, men uden den karakteristiske skarpe lugt af gummi.

Så er du på udkig efter tidsløse dækkeservietter, kan du her navigere rundt i vores lækre sortiment og vælge den, som passer bedst til dig.

Viser alle 11 resultater

Perfekt til både børn og mange gæster

Med vores unikke design har vi formået at designe en dækkeserviet, som både egner sig til børnefamilier, samt kan indgå som en del af en dekorativ borddækning. De sorte dækkeservietter kan anvendes på begge sider og kan nemt rengøres med en våd klud. SEJ Designs dækkeservietter skåner dit bord og dine overflader, så du undgår ridser og pletter. Brug af vores dækkeservietter sparer dig derfor for meget rengøring efter hvert måltid, samtidig med at det bringer stil og elegance til dit bord.

Vores minimalistiske stil gør, at du kan sammensætte vores sorte dækkeservietter med stort set alt andet borddækning – uanset om du vil sammensætte med farverige blomster eller beholde borddækningen i mørke og elegante farver. Med en investering i SEJ Designs dækkeservietter, investerer du også i højere levetid til dit spisebord, sofabord og andet.

SEJ Design dækkeservietter giver en moderne og stilren bordopdækning

Bordopdækning kan ofte virke kompliceret, men tit er det de små detaljer, som giver et godt samlet indtryk. Vi anbefaler, at du sammensætter vores elegante dækkeservietter med vores andre produkter. I vores brede sortiment finder du blandt andet vores stilrene køkkenrulleholder, som matcher dækkeservietternes farve og materiale. Vores runde dækketallerken giver ligeledes liv i bordopdækning – især hvis de sammensættes med en farverig tallerken.

PERFEKT SOM GAVE ELLER SELVFORKÆLELSE

BESTSELLER SÆT

BAKKER TIL DET HELE

MULTI KVADRAT