Sorte urtepotteskjulere i tidløst design

Blomster og planter er et vigtigt element i enhver indretning. Udover stil og elegance skaber de også et sundt og godt indeklima. Der er altså flere fordele ved at investere i blomster og planter, som kan være med til at gøre dit hjem mere stilfuldt. Hos Sej Design mener vi, at det ikke kun er planten, men også urtepotteskjuleren, som bringer stil til dit hjem.

Derfor har vi valgt at designe en flot og funktionel sort urtepotteskjuler. Vi har skabt en urtepotteskjuler, som egner sig perfekt til både inde og ude klima – grundet at urtepotteskjuleren er produceret i PUR-gummi, tåler den både frost og kulde. PUR-gummi også kaldt polyuretan, er et kunststof med gummiets mange gode egenskaber, uden den skarpe lugt af gummi. Vores gummi urtepotter er endvidere hårdføre og tåler op til +120 grader og ned til -40 grader.

Viser alle 4 resultater

Gummi urtepotte – Giv dine blomster og planter et nyt hjem

Gummi urtepotter tjener det praktiske formål at være hjem for dine planter, så de har bedst mulig forudsætning for at vokse sig store og flotte. Kombinerer du vores sorte gummi urtepotter med sol og vand, så har du det perfekte hjem til dine planter.

Hvis du vil skabe et personligt udtryk i din indretning, foreslår vi at du kombinerer de forskellige former – vi har kvadratiske, rektangulære og runde urtepotteskjulere (indsæt intern link). Se eventuelt vores billeder, for at se de forskellige kombinationer eller bestil vores bestseller sæt.

PERFEKT SOM GAVE ELLER SELVFORKÆLELSE

BESTSELLER SÆT

BAKKER TIL DET HELE

MULTI KVADRAT