Pynt til børneværelset

SEJ Design bestræber sig på at skabe produkter, som kombinerer hyggelig stemning med flot design, hvilket er årsagen til at vi har lavet produktserien ophæng. I vores sortiment finder du mange former for udsmykning til væggen, blandt andet vores flotte elg, sommerfugl, hjerte eller stjerne.

Vi producerer pynt til børneværelset samt resten af boligen i slidstærkt materiale og uden brug af kemikalier. Vores ophæng er produceret i PUR-gummi, også kendt som polyuretan, som har mange af gummiets kvaliteter, men uden den karakteristiske skarpe lugt. Dine børn kan altså nemt hive og ruske i vores forskellige ophængsprodukter, uden at de går i stykker. Se vores store udvalg af pynt til børneværelset her.

Viser 1–12 af 32 resultater

Flot udsmykning til væg

Vores ophæng fungerer som både uroer over puslebordet, eller som sejt ophæng til børneværelset. Vores ophæng kan bruges til underholdning, eller som beroligende elementer, som skaber den perfekte atmosfære for dit barn.  Skal du holde stor fest med mange gæster, er det altid en god idé med et flot og elegant bordkort. Bordkortet er ofte det første man kigger på, når man ankommer til bordet. Vi har derfor designet et ophæng, som ligeledes egner sig perfekt som bordkort. Vores bordkort fås i mange forskellige former, som f.eks. Stjernen, Fuglen eller Kløveren. Hvis du vil have en flot og elegant borddækning, foreslår vi, at du kombinerer vores flotte bordkort med vores stilrene dækkeservietter.

Pynteting til væggen og udendørs brug

Vores ophæng kan også bruges til dekoration af træer eller planter. Så står du og skal bruge alternativ pynt til juletræet, så har vi løsningen. Med SEJ Design sikrer du julepynt, som er både tidløst og som holder i mange år. Når julen så er ovre, kan du nemt flytte pyntet til træet i haven, eller planten i stuen. Med SEJ Design sikrer du dig ophæng, som både kan bruges til alle begivenheder eller i hverdagens indretning.

PERFEKT SOM GAVE ELLER SELVFORKÆLELSE

BESTSELLER SÆT

BAKKER TIL DET HELE

MULTI KVADRAT