Frugtskål og køkkenrulleholder m.m. i sort

Her finder du et bredt udvalg af SEJ Designs andre produkter, såsom vores sorte køkkenrulleholder, cylindervaser, dekorationer, ophæng m.m. Vi har de flotteste stilrene skåle til frugt og diverse dekorationer.

Under Diverse finder du også skriveunderlag, sæbeskål, kugleskål, trælåg og flere andre ting. Alle produkterne er fremstillet i PUR-gummi også kaldt polyuretan, et kunststof med gummiets mange gode egenskaber, men uden den karakteristiske lugt af gummi. Materialet er fremstillet med en 100% miljøvenlig proces og tåler op til +120 grader og ned til -40 grader, hvilket vil sige, at de tåler opvaskemaskine samt udendørs brug. Produkterne smitter ikke af, de er nemme at rengøre og så ældes de ikke med tiden.

Viser 1–12 af 13 resultater

Køkkenrulleholder som er perfekt til ethvert køkken

Sej Designs sorte køkkenrulleholder er en essentiel del i ethvert hjem. I en travl hverdag er det vigtigt med struktur, og med en køkkenrulleholder fra SEJ Design får du ikke mindst et æstetisk produkt, som er lækkert at se på dagligt, men som også er praktisk og i formen passer til de fleste køkkenruller.

Ligeledes er vores SEJ skål ideel til frugten på spisebordet eller i køkkenet. Herudover kan den altid bruges til dekoration og oppyntning af hjemmet.

Cylindervase og kugleskål i tidløst design

Vores minimalistiske cylindervase kan anvendes til blomsterbuketter, som vinkøler eller beholder til alverdens køkkenredskaber. Cylindervasen kan også benyttes som beholder til opbevaring, hvor en af vores runde bakker kan anvendes som låg. Det enkle sorte design går igen i alle vores produkter.

Kugleskålen er nydelig i brug til alverdens dekorationer, som æstetisk frugtskål eller til opbevaring af diverse nips. De sorte vaser kan anvendes både ude og inde, den har en flot overflade og så laver den ikke mærker på overflader. Derudover er vaserne utrolig nemme at rengøre og er både skridsikre og vandtætte.

PERFEKT SOM GAVE ELLER SELVFORKÆLELSE

BESTSELLER SÆT

BAKKER TIL DET HELE

MULTI KVADRAT