Flot og stilren gummivase

Multi Rektangulær er en serie af super praktiske og flotte firkantede beholdere i sort gummi, som giver dig mange muligheder for struktur i din indretning. De sorte gummivaser fra SEJ Design findes i flere forskellige størrelser og er perfekte som almindelige vaser eller urtepotteskjulere til både indendørs og udendørs brug.

Multi Rektangulær gør det nemt for dig at organisere dine ting overalt i hjemmet, både på kontoret, i køkkenet, badeværelset eller stuen. En rektangulær vase passer rigtig godt sammen med bakkerne fra SEJ Design, så du kan kombinere dine planter og urter uden at gå på kompromis med æstetikken i din indretning. Se vores udvalg af sorte rektangulære gummivaser igennem og find inspiration til indretingen i dit hjem.

Viser alle 6 resultater

Rektangulær vase

Når det kommer til indretning står SEJ Design både for praktiske og æstetiske løsninger, der kan bruges i hele dit hjem. Med Multi Rektangulær får du en gummivase, som er modstandsdygtig og tåler op til +120 grader og ned til -40 grader, hvilket gør dem velegnede til både indendørs og udendørs brug.

Hos SEJ Design går vi op i miljøet, og materialet til vores rektangulære vaser er derfor fremstillet med en 100% miljøvenlig proces. Det sorte gummi materiale er bestandigt og fremstillet i PUR-gummi også kaldt polyuretan, et kunststof med gummiets mange gode egenskaber, men uden den skarpe lugt af gummi. Derudover smitter materialet ikke af på andre ting i din indretning og mister ikke sin farve over tid.

Æstetisk og multifunktionel vase i gummi

Det sorte look og de rektangulære former er lavet med et tidløst design for øje, og i kombination med produkternes anvendelighed får du derfor vaser, som kan bruges mange år ud i fremtiden. Flere af gummivaserne kan forenes med andre produkter fra SEJ Design, og du får derfor rig mulighed for fortsat at tilpasse produkterne til din indretning.

Se vores udvalg af Multi Kvadrater og Bakker, og find inspiration til, hvordan du bedst forener SEJ Designs produkter til netop dit behov. Under Bestseller sæt finder du også de mest populære kombinationer af bakker og vaser til samlede priser.

PERFEKT SOM GAVE ELLER SELVFORKÆLELSE

BESTSELLER SÆT

BAKKER TIL DET HELE

MULTI KVADRAT