Æstetiske firkantede urtepotter

Multi kvadraterne fra SEJ Design er super praktiske og flotte firkantede urtepotter i sort gummi, som giver dig mange muligheder i din indretning. Multi kvadraterne findes i flere forskellige størrelser og er perfekte som urtepotteskjuler til både indendørs og udendørs brug.

Multikvadraterne gør det nemt for dig at organisere dine ting overalt i hjemmet både på kontoret, i køkkenet, badeværelset eller stuen. En firkantet urtepotte passer rigtig godt sammen med bakkerne fra SEJ Design, så du kan samle og organisere dine ting uden at gå på kompromis med din indretning. Se vores udvalg af sorte firkantede potteskjulere og find inspiration til din indretning.

Viser alle 7 resultater

Firkantet potteskjuler til udendørsbrug

Vores beholdere er fremstillet i PUR-gummi også kaldt polyuretan, et kunststof med gummiets mange gode egenskaber, men uden den skarpe lugt af gummi. Hos SEJ Design går vi op i miljøet, og materialet til vores firkantede potteskjulere er fremstillet med en 100% miljøvenlig proces. Multi kvadraterne er modstandsdygtig og tåler op til +120 grader og -40 grader, hvilket gør dem velegnede til udendørs brug. Produkterne kommer i en sort farve som ikke smitter ikke af.

De er nemme at rengøre, og så ældes de ikke med tiden. Det gør vores større multi kvadrater særligt anvendelige som udendørs potteskjulere, da de tåler alt slags vind og vejr. Indendørs kommer den firkantede potteskjulers æstetiske og praktiske kvaliteter også frem i brug til eksempelvis stueplanter, eller til opbevaring af brænde og briketter.

Brug vores urtepotter til dine urteplanter

De sorte urtepotteskjulere er anvendelige med SEJ Designs andre produkter, såsom vores rektangulære bakker, og giver dig derfor mange muligheder for at skabe dekorative løsninger i f.eks. dit køkken.

De mindre firkantede urtepotteskjulere kommer i et sort design, som både kan passe ind i en rå og en minimalistisk stil i dit køkken. Urtepotteskjulerne giver desuden en naturlig plads til basilikum, mynte, citrongræs og andre friske urter, du bruger i køkkenet. I vores udvalg af firkantede urtepotteskjulere giver vi dig inspiration til, hvordan du kan udnytte vores produkter. Se også de mest populære kombinationer af bakker og potteskjulere under Bestseller sæt.

PERFEKT SOM GAVE ELLER SELVFORKÆLELSE

BESTSELLER SÆT

BAKKER TIL DET HELE

MULTI KVADRAT