Bakkesæt

Med SEJ Designs bakkesæt får du mange muligheder for at organisere dine ting dekorativt overalt i dit hjem, både på kontoret, på badeværelset og i køkkenet. I SEJ Designs Bestseller sæt har vi samlet de mest populære sammensætninger af bakker og beholdere, så det er nemmere for dig at finde de produkter, der passer sammen.

Prøv f.eks. vores bakkesæt NO. 3, et mindre sæt som egner sig perfekt til opbevaring af f.eks. opvaskebørster og opvaskemiddel, tandbørster eller makeup børster. Eller prøv bakketsæt NO. 1, som kommer med en række beholdere af forskellig størrelse, der egner sig perfekt til at organisere dine krydderier eller køkkenredskaber.

Klik igennem vores udvalg af bakkesæt og find mere inspiration til din indretning med Sej Designs bakker og beholdere.

Viser alle 5 resultater

Bakke til sæbedispenser

Et bakkesæt er med til at skabe struktur og velvære i din hverdag. Vores bakkesæt hjælper dig f.eks. med at skabe orden i badeværelset. Med en bakke til sæbedispenser, en beholder til f.eks tandbørste samt en mindre kvadrat til vatpinde, får dine ting en naturlig plads uden at du skal gå på kompromis med æstetikken i din indretning. På bakken er plads til flere dele, afhængigt af om du også bruger bakken til sæbedispenser i badeværelset.

Bakker og beholdere fra Sej Design er super flotte, stilrene og praktisk udførte i sort gummi. Vores produkter er fremstillet i PUR-gummi også kaldt polyuretan, et kunststof med gummiets mange gode egenskaber, men uden den karakteristiske lugt af gummi. Materialet er endvidere hårdført og tåler op til +120 grader og ned til -40 grader.

Rektangulær bakke

Kombinationen af æstetik og funktionalitet gør det også ideelt med et bakkesæt i køkkenet. De rektangulære bakker skaber en god base for dine krydderier, madolier og urter, som fremstår æstetisk simpelt på bakkesættet. Det hårdføre materiale gør både bakker og beholdere praktiske i daglig brug og beskytter dit køkkenbord mod olie og snavs i hverdagen. Afhængigt af om du skal have plads til salt- og peberkværn eller til flere urter i din bakke, kan du altid tilføje endnu en opbevaringsbeholder til din rektangulære bakke og dermed tilpasse bakkesættet efter dine behov.

PERFEKT SOM GAVE ELLER SELVFORKÆLELSE

BESTSELLER SÆT

BAKKER TIL DET HELE

MULTI KVADRAT