Historien bag

SEJ Design er I den grad et “design med historie” SEJ Design er afkommet af en 130 årig familiedrevet virksomhed. Aarslev polymere industri er navnet på virksomheden der står bag mærket SEJ Design. Det startede som et maskinsnedkeri stiftet i 1878. Kaj Georg Jacobsen købte virksomheden i 1951 og den er sidenhen blevet overtaget af hans ældste søn Steen Eichler Jacobsen. Navnet refererer både til Steens initialer, og til at gummi er et sejt materiale.
Vejen fra produktion af træ til gummi gik faktisk over stilethæle, der i tidernes morgen blev lavet af træ. Stilehælene bragte virksomheden ind i skobranchen, og i 1970 gik man over til gummiproduktion af bl.a. skosåler. Den produktion slog igennem i slutningen af 70’erne, hvor der var en stor dansk skoproduktion, og Årslev-virksomheden leverede skosåler til alle de kendte mærker som Ecco, Strejfer, Jaco m.m. Det var en god nicheproduktion, og 80’erne var de store skoår.

SEJ Design var en fælles familieidé. Ideen opstod da virksomheden også importerede urtepotter fra Kina. Kineserne havde overtaget virksomhedens produktion af skosåler, derfor opstod ideen om at producere urtepotter i dansk gummi. Virksomheden skulle fornyes og det blev den på rekordtid. Sej blev stablet på benene med en helt ny produktserie bestående af urtepotter, dækkeservietter, dækketallerkener, oliebakker, gulvfliser, bordskånere og meget mere. Sidenhen er det gået stærkt med produktudviklingen og der kommer hele nye produkter til familien.

SEJ Design er i dag ejet af Line Eichler Breinholst, som er 3. generation i familie virksomheden.

Line Breinholst

SEJ Design er i dag eget af Line Eichler Breinholst, som er 3. generation i familie virksomheden.